Plan van aanpak om een nieuw chalet te kopen

Ja! Je weet het zeker, je gaat een nieuw chalet kopen!

1. Lege kavel

Bij de vakantieparken van JouwChalet is het naast de verschillende projecten ook mogelijk een nieuw chalet te plaatsen op de lege kavels die nog beschikbaar zijn. Wij zoeken samen met jou de meest geschikte kavel uit helemaal op basis van de wensen van de locatie en het gewenste soort chalet. Alle kavels zijn voorzien van 16 ampère elektra en een water- riool-, televisie- en een aardgas- of propaanaansluiting. Als je eerst een kavel met ons uitzoekt kun met het advies van ons opzoek naar een chalet wat helemaal naar eigen wens is. 

2. Chalet uitzoeken

Wij bouwen zelf geen chalets, maar wij werken samen met betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het bouwen van stacaravans en chalets. Alle wensen kunnen werkelijkheid worden, een mooi onderhoudsvrije chalet met centrale verwarming heb je al vanaf € 39.500,- . Bekijk hieronder het overzicht met wie wij samenwerken. Let op dat je geen overeenkomst sluit met een leverancier zonder eerst met ons te overlegt te hebben. 

Leveranciers
                                                                                                                                                                                                                                                      

3. Chalet plaatsen

Het chalet wordt gebouwd of gereed gemaakt en je hebt een prachtige plek samen met ons uitgekozen wat jouw droomplek gaat worden. We helpen bij het maken van een tekening hoe de caravan komt te staan en misschien heb je al ideeeën voor de tuin en/of een tuinhuis waarbij we kunnen helpen. Vervolgens komt er dan een datum dat het chalet wordt geplaatst! Wij sluiten het chalet helemaal netjes aan en kunnen eventueel helpen bij het dichtzetten van het chalet en met de tuin. Chalets worden veelal in de periode november - april geplaatst zodat het klaar kan zijn zodra het mooie weer begint en je kunt genieten van je eigen vakantiehuis in Nederland! 

Voorwaarden
                                                                                                                                                                                                                                                      

4. Genieten!

Het genieten kan beginnen, familie tot 2e graad mag zelfs gratis komen logeren en genieten van het paradijs wat je hebt gecreeert. 

Contact