Wil je graag een nieuw recreatieobject op één van de parken van JouwChalet naar jouw wens laten plaatsen op één van de beschikbare kavels?

Dan kun je terecht bij één van onze vaste leveranciers. Heb je een geschikt chalet/stacaravan gezien bij één van onze leveranciers laat dit ons weten en je hoort van ons wat de mogelijkheden zijn. Wacht wel altijd met het afsluiten van een overeenkomst met een leverancier totdat je ook toestemming van het park van jouw keuze hebt ontvangen waar je het chalet/stacaravan wilt plaatsen. 

Print Overzicht

 

Overbos Recreatie Bungalows

Een Overbos Chalet staat gelijk aan een onderhouds vrije chalet. Overbos bouwt chalets volledig op maat en naar jouw wensen, waarbij ze het belangrijk vinden dat het chalet ook echt aanvoelt als een vakantieplek.

Bezoek de website

Brons Recreatiebouw

Modern en ambachtelijk, dat is wat de chalets van Brons Recreatiebouw kenmerkt. Modern waar het gaat om de vormgevin en de materialen, ambachtelijk vanwege het handwerk. En daarbij is er ruimte voor eigen smaak en ideeen. Oftwel: een chalet naar jouw wensen en waar je qua onderhoud geen omkijken naar hebt.

Bezoek de website
 

Top Totaal

Top Totaal staat voor innovatief, klantgericht en flexibel. Op innovatieve wijze bouwen zij duurzame chalets. Ze streven naar een optimaal resultaat door persoonlijke betrokkenheid, waarbij jouw wens centraal staat. Alle chalets zijn 'maatwerk' en worden flexibel aangepast naar jouw wensen.

Bezoek de website

Werner's Caravans

Al 20 jaar is Werner's Caravans een begrip in en rondom Ommen. Service, goede garantie en een ruim aanbod in het chaletcenter in Ommen waar circa honderd chalets en stacarvans staan. Naastt nieuwe chalets en stacaravans kun je bij Werner's Caravans ook terecht voor occasions.

Bezoek de website

Klein Paradijs

Klein Paradijs ontwerpt en bouwt zelf chalets. Zo eentje met minimaal onderhoud en maximaal vakantieplezier. Kom kijken en je ziet zelf hoeveel van jouw wensen werkelijkheid kunnen worden. Daarnaast staan er op hun terrein ruim zeventig showmodellen van gerenommeerde binnen- en buitenlandse merken.

Bezoek de website

van Leeuwen Caravans

Van Leeuwen Caravans is het adres voor een betaalbare stacaravan. Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten stacaravans. Scherpe prijzen, kwaliteit, service, inruil en financiering dat is waar van Leeuwen Caravans voor staat.

Bezoek de website

Kuiper Caravans

Op zoek naar een nieuwe, gebruikte, 4 seizoenen of alleen seizoens gebruik stacaravan? Kuiper Caravans biedt vele opties en geeft je graag uitleg over alle mogelijkheden en advies over je aankoop. Inruilen van je huidige stacaravan of chalet, maar ook inruil van een auto, motor, boot enz. is mogelijk.

Bekijk de website

Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie heeft ze in alle merken, soorten en maten en ze nemen hier alle tijd om samen met jou een caravan te kiezen die quau inrichting, ruimte en prijs het beste bij jou past. Breng een bezoek aan het 5.000 m2 gote showterrein met diverse showmodellen!

Bezoek de website
 

D&P Chaletbouw

D&P Chaletbouw bouwt chalets en woonwagens op maat. Doordat D&P Chaletbouw veel ervaring heeft in de chaletbouw en woonwagenbouw, kunnen zij chalets en woonwagens aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ook hebben ze vaak mooie tweedehands aluminium stacaravans en chalets op hun showterrein staan. 

Bezoek de website

Venrooy Caravans

Venrooy Caravans biedt een ruime keus aan nieuwe en gebruikte sta- en toercaravans en campers. Ze zijn al meer dan 45 jaar actief in sta- en toercaravans en hebben alle kennis in huis om alle ingrediënten te leveren voor jaren lang vakantieplezier en staan garant voor deskundig advies en goede service. 

Bezoek de website

Caravancentrum Stekelbos

Een tweede huis, een vakantiewoning, een lekkere plek voor het weekend: een stacaravan of een chalet is zo gek nog niet! Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. Stekelbos caravans biedt die kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij zijn al meer dan 45 jaar het adres voor: Mobiele chalets, Aluminium Stacaravans, Top stacaravan occasions, Stacaravan/chalets onderdelen, Financierings mogelijkheden en Inruilen is mogelijk! 

Bezoek de website

Gritter stacaravans & chalets

Gritter weet als geen ander waar een moderne chalet of stacaravan aan moet voldoen. Dat wordt onder meer zichtbaar in duurzame oplossingen, strak design, subliem comfort en de aanwezigheid van de nieuwste technische snufjes. Nog een voordeel van Gritter? De aanwezigheid van een ruim assortiment nieuwkomers én occasions.

Bezoek de website

Maat Chalets

Jouw plek, jouw chalet - genieten van een onmiskenbaar eigen sfeer. Een eigen chalet sluit perfect aan op jouw persoonlijke wensen. Bij Maat noemen we dat: de luxe van vrijheid! Ten eerste is het praktisch, je bepaalt zelf wat je nodig hebt en hoe je de ruimte benut. Maar het gaat boven alles om het gevoel: genieten van een onmiskenbaar eigen sfeer. Deze eigen sfeer kun je bijna letterlijk voelen door de 3D ontwerpen die Maat tijdens de ontwerpfase voor je maakt.

Bezoek de website