Wil je graag een nieuw recreatieobject op één van de parken van JouwChalet naar jouw wens laten plaatsen op één van de beschikbare kavels?

Dan kun je terecht bij één van onze vaste leveranciers. Heb je een geschikt chalet/stacaravan gezien bij één van onze leveranciers laat dit ons weten en je hoort van ons wat de mogelijkheden zijn. Wacht wel altijd met het afsluiten van een overeenkomst met een leverancier totdat je ook toestemming van het park van jouw keuze hebt ontvangen waar je het chalet/stacaravan wilt plaatsen. 

Print Overzicht

 

Recreatiebouw

Of u nu zoekt naar een Lodge, Cottage, Chalet, Blokhut, Vakantiehuis of Mantelzorgwoning, Boonzaaijer Recreatiebouw uit Kootwijkerbroek helpt u het type woning te creëren, welke u wenst. Het huidige Boonzaaijer-team bestaat geheel uit het voormalige team van Brons Recreatiebouw. In 2017 werd Steven Boonzaaijer directeur en eigenaar van Brons Recreatiebouw en is er een nieuwe start gemaakt, onder een nieuwe naam. Vele vertrouwde gezichten dus met de klasse die men gewend is van Brons Recreatiebouw.

Bezoek de website
 

Werner's Caravans

Al 20 jaar is Werner's Caravans een begrip in en rondom Ommen. Service, goede garantie en een ruim aanbod in het chaletcenter in Ommen waar circa honderd chalets en stacaravans staan. Naast nieuwe chalets en stacaravans kun je bij Werner's Caravans ook terecht voor occasions.

Bezoek de website

Klein Paradijs

Klein Paradijs ontwerpt en bouwt zelf chalets. Zo eentje met minimaal onderhoud en maximaal vakantieplezier. Kom kijken en je ziet zelf hoeveel van jouw wensen werkelijkheid kunnen worden. Daarnaast staan er op hun terrein ruim zeventig showmodellen van gerenommeerde binnen- en buitenlandse merken.

Bezoek de website

Kuiper Caravans

Op zoek naar een nieuwe, gebruikte, 4 seizoenen of alleen seizoens gebruik stacaravan? Kuiper Caravans biedt vele opties en geeft je graag uitleg over alle mogelijkheden en advies over je aankoop. Inruilen van je huidige stacaravan of chalet, maar ook inruil van een auto, motor, boot enz. is mogelijk.

Bekijk de website

Hoeré Recreatie

Hoeré Recreatie heeft ze in alle merken, soorten en maten en ze nemen hier alle tijd om samen met jou een caravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij jou past. Breng een bezoek aan het 5.000 m2 grote showterrein met diverse showmodellen!

Bezoek de website
 

D&P Chaletbouw

D&P Chaletbouw bouwt chalets en woonwagens op maat. Doordat D&P Chaletbouw veel ervaring heeft in de chaletbouw en woonwagenbouw, kunnen zij chalets en woonwagens aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ook hebben ze vaak mooie tweedehands aluminium stacaravans en chalets op hun showterrein staan. 

Bezoek de website

Caravancentrum Stekelbos

Een tweede huis, een vakantiewoning, een lekkere plek voor het weekend: een stacaravan of een chalet is zo gek nog niet! Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. Stekelbos caravans biedt die kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij zijn al meer dan 45 jaar het adres voor: Mobiele chalets, Aluminium Stacaravans, Top stacaravan occasions, Stacaravan/chalets onderdelen, financiering mogelijkheden en Inruilen is mogelijk! 

Bezoek de website

Gritter stacaravans & chalets

Gritter weet als geen ander waar een moderne chalet of stacaravan aan moet voldoen. Dat wordt onder meer zichtbaar in duurzame oplossingen, strak design, subliem comfort en de aanwezigheid van de nieuwste technische snufjes. Nog een voordeel van Gritter? De aanwezigheid van een ruim assortiment nieuwkomers én occasions.

Bezoek de website

De Bergjes Chalets en Caravans

De Bergjes Chalets en Caravans is de grootste aanbieder van chalets en stacaravans in Europa. Al ruim 50 jaar leveren wij onze chalets en stacaravans op de meest prachtige locaties. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte chalets en stacaravans. De Bergjes beschikt over vier ruime showterreinen waar u een deel van ons aanbod kunt bekijken. Ons aanbod is zeer uitgebreid, divers en wisselend. U bent bijna altijd in staat om een chalet of stacaravan te vinden die aansluit bij uw wensen en budget.

Bezoek de website

MuHa Stacaravans

MuHa Stacaravans en Chalets is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met verkoop en inkoop van zowel nieuwe als gebruikte stacaravans en chalets. Wij hebben altijd ruim 50 caravans en chalets uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een stacaravan? Laat het ons weten, dan gaan wij samen op zoek naar de perfecte match. Ook voor het transporteren en plaatsen van een stacaravan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over eigen materieel om uw stacaravan snel en zorgvuldig op de juiste plaats te krijgen.

Bezoek de website

Nijkerks Chalet Center

Voor uw onderhoudsarme droomchalet kunt u terecht bij Nijkerks Chalet Center. Wij kunnen op basis van uw wensen en onze ervaring uw droomchalet bouwen en plaatsen. Op deze wijze kunt u snel en onbezorgd uitkijken naar uw chalet en na leveren genieten van uw chalet. Naast het leveren en plaatsen van uw chalet kan Nijkerks Chalet Center eveneens voor u een op maat gebouwd tuinhuis leveren. Voor zowel uw chalet als tuinhuis maken wij gebruik van duurzame onderhoudsarme materialen. Hierdoor zal het onderhoud aan uw chalet minimaal zijn en heeft u alle tijd om van uw droomchalet te genieten.

Bezoek de website