Naast het bestaande aanbod van stacaravans, chalets en vakantiewoningen is het ook mogelijk om een nieuw of tweedehands chalet/stacaravan te kopen bij 1 van onze leveranciers en te plaatsen op een kavel naar keuze. Bij bijna al onze parken zijn er lege kavels beschikbaar!

Bekijk hier onze nieuwbouw projecten, waar je samen met ons een prachtig nieuw chalet en een locatie naar wens uit gaat zoeken!
 

Project Boskavels - Camping Ommerland

Een eigen chalet midden in het bos? Dat is mogelijk bij Camping Ommerland. JouwChalet biedt de mogelijkheid om een nieuw of gebruikt chalet te plaatsen op 1 van de mooie en vooral ruime bosplekken. Je kiest zelf een boskavel en kiest daarbij Jouw Chalet! Geniet het hele jaar door van de ruimte, de natuur en de rust. 

Bekijk Project Boskavels

Paradijs in de Polder - Naturistencamping Flevo-Natuur

In de gemeente Zeewolde is een, voor naturisten schitterend park te vinden, genaamd Naturistencamping Flevo-Natuur. Op dit luxe naturistenpark met vele faciliteiten wordt een prachtig nieuwbouw project gerealiseerd: Het Paradijs in de Polder. Hier kun je het hele jaar door genieten van het ultieme vakantiegevoel in een luxe chalet met het gevoel van thuis! Het lijkt wellicht een droom, maar wie weet, maak jij hem waar!

Bekijk Paradijs in de Polder