JouwChalet biedt bestaande stacaravans, chalets en vakantiewoningen aan op verschillende vakantieparken in Nederland.

Het is ook mogelijk om bij onze campings anex bungalowparken een nieuwe stacaravan of nieuw chalet van 1 van onze leveranciers te plaatsen. Dit kan op 1 van de lege kavels of binnen één van de nieuwbouw projecten van JouwChalet.

Wij kunnen jou persoonlijk helpen bij het vinden van een stacaravan, chalet of vakantiewoning die helemaal past bij jouw wensen en budget! Neem contact op voor een afspraak!

Contact  

Onze aankoopadviseur!

Ik zal mij 100% inzetten om de verkoop van stacaravans/chalets te realiseren en een ieder te helpen aan een geweldige tijd op onze mooie campings! Het is mijn uitdaging om jou vol energie en enthousiasme aan de perfecte plek te koppelen!
 

Vakantiepark Ommerland

Genieten doe je bij Camping en Bungalowpark Ommerland!

Veel ruimte, heerlijk rustig en genieten van eekhoorns, konijnen en vogels om je heen. Dat zijn de kenmerken van een jaarplaats bij Ommerland. Je zit midden in het bos en het park met binnen- en buitenbad, outdoorcentrum, manege, supermarkt en gezellige cafetaria is erg ruim opgezet. Je geniet van de natuur en kan zelf de gezelligheid opzoeken tijdens de schoolvakanties. Want dan zijn er hele gave activiteiten voor kinderen, tieners en ook voor volwassenen! 

Ontdek Camping en Bungalowpark Ommerland

Camping Samoza

Een echt gezellige gezinscamping op de Veluwe

In de zomer een levendig gezellig vakantiepark met heel veel activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen, maar buiten de vakanties is het een oase van rust. Het park biedt vele faciliteiten zoals een binnen- en buitenbad met glijbaan en golfslag, een eigen manege, kinderboerderij, supermarkt en meer. Genieten van de prachtige natuur, wandelen, fietsen of te paard de Veluwe verkennen. Elk seizoen heeft z'n charme en met je eigen chalet ontdek je het zelf!

Ontdek Camping Samoza

Camping & Jachthaven de Meeuw

Camping met Jachthaven aan het Brielse meer

Zo dicht bij Rotterdam en toch vind je hier alle rust door de prachtige ligging aan het Brielse meer. Het centrum van het historische Brielle is op een steenworp afstand gelegen en het strand van de Noordzee op een kwartiertje rijden. Dit waterrijke vakantiepark met gezellige kantine, eigen haven en strandje is de ideale plek om het hele jaar te genieten van je eigen vakantieplek aan het water.

Ontdek Camping & Jachthaven de Meeuw

Naturistencamping Flevo-Natuur

Naturistencamping met sauna's en zwembaden


Als naturist moet je een keer bij Naturistencamping Flevo-Natuur zijn geweest. Het is een prachtig en luxe vakantiepark midden in het bos en vlakbij het Nijkerkernauw en het Eemmeer. Flevo-Natuur biedt veel faciliteiten om helemaal te ontspannen en heerlijk bloot te genieten. Lekker zwemmen in het binnen- of buitenzwembad, ontspannen in de sauna of heerlijk genieten bij het restaurant van een uitgebreid diner. Hoe lekker zou het zijn om dat vakantiegevoel het hele jaar door te houden?

Ontdek Naturistencamping Flevo-Natuur