Je eigen stacaravan of chalet in Overijssel

Bij Camping Ommerland in Ommen worden nieuwe jaarplaatsen voor stacaravans en chalets gerealiseerd. De kavels liggen speels bij elkaar en midden in het bos. De grootte van de kavels staan nog niet vast, hierdoor kun je samen met ons de perfecte kavel uitzoeken. Ga ook genieten van je eigen stacaravan of een chalet midden in de natuur en vlakbij Ommen.

Kavels beschikbaar

Camping Ommerland heeft kavels beschikbaar voor een nieuw chalet, een tweedehands chalet en ook voor aluminium of houten stacaravans.

 

Jan en Irene genieten enorm van hun prachtige chalet bij Camping Ommerland, lees hun ervaring van het hebben van een eigen chalet.


Nieuw stacaravan of chalet laten bouwen

Wil je graag een nieuw stacaravan of chalet aankopen wat volledig aan jouw wensen voldoet? Je kunt hiervoor bij één van onze vaste leveranciers terecht. Onze leveranciers variëren in aanbod en bieden daarmee voor elk wat wils. Let er wel altijd op dat je geen overeenkomst sluit met een leverancier voordat je schriftelijke toestemming hebt ontvangen van Camping Ommerland. Samen met Camping Ommerland wordt er gezocht naar een voor jou geschikte locatie waar je jouw eigen plekje kunt creëren. Het is ook mogelijk een volledig nieuw stacaravan of chalet naar eigen wens te laten bouwen. Wij hebben een overzicht van alle leveranciers waar wij mee samen werken en goede ervaringen mee hebben. Bekijk deze lijst.

Kom gerust een keer langs!

Kortom er is voor elk wat wils! Binnen de beschikbare velden is een verdeling gemaakt met velden waar een vast model chalet geplaatst dient te worden, velden waar alleen nieuwe chalets en stacaravans geplaatst mogen worden en er zijn velden waar ook tweedehands/gebruikte chalets en stacaravans geplaatst mogen worden. Interesse?  Neem voor meer informatie contact met ons op via 036-5228921.


Contact