Je eigen chalet aan het water

Ben je op zoek naar een eigen vakantiechalet aan het water? Dan is dit spiksplinternieuwe luxe project 'Het Waterfront' op Camping & Jachthaven de Meeuw beslist het overwegen waard. Wij hebben samen met Chaletbouw Wernsen een aantal prachtige modellen geselecteerd die heel mooi tot zijn recht komen langs de Jachthaven van Camping de Meeuw die uitkomt in het Brielse Meer. Unieke en kwalitatief hoogwaardige chalets met een heerlijke veranda om aan alle vakantiewensen te kunnen voldoen. Zo kun je een chalet kiezen wat helemaal bij je past en je kiest ook zelf een mooie kavel. Uiteraard geven wij hier advies op maat over om samen tot het gewenste resultaat te komen. Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden!

Deze prachtige chalets aan de jachthaven zijn te koop vanaf € 99.000,-
 

Klik hier voor de modellen en de kavels>
    

Verhuurbemiddeling

Tevens kun je kiezen voor verhuurbemiddeling via Camping & Jachthaven de Meeuw. Op die manier heb je als eigenaar van je chalet de handen vrij om te genieten van een stukje eigen gebruik en de verhuuropbrengsten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huurkavel:

Het chalet wordt geplaatst op een huurkavel. Gelijktijdig met de aankoop van het chalet sluit de koper een Recron-overeenkomst inzake het gebruik van de kavel. Onderdeel van de overeenkomst zijn: Stel jezelf vooraf op de hoogte van de inhoud van de Recron-overeenkomst inzake het gebruik van de kavel. 
Meer informatie? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact