Aan de bosrand bij Naturistenpark Flevo-Natuur ligt het nieuwbouw project "Paradijs in de Polder". Hier vind je moderne vakantiechalets met een uniforme uitstraling op de perfecte locatie. Steeds meer mensen kiezen er voor een vakantiewoning te kopen. Naast de drukke agenda is er niets fijner dan regelmatig te ontspannen met een mini-break. Een vakantiechalet dicht bij huis waar je zelf heerlijk kunt genieten is dan de perfecte oplossing. Daarnaast kun je ook profiteren van verhuuropbrengsten wanneer je het vakantiechalet verhuurt. Momenteel zijn er nog kavels beschikbaar die bezet kunnen worden door een eigen gekozen vakantiechalet. Chalets binnen het project zijn beschikbaar vanaf € 72.000,-

Bekijk de mogelijkheden

Verhuurbemiddeling:

Wij bieden de mogelijkheid voor verhuurbemiddeling via Naturistenpark Flevo-Natuur. Op die manier heb jij als eigenaar van jouw chalet de handen vrij om te genieten van een stukje eigen gebruik en de verhuuropbrengsten.

Huurkavel:

Het chalet wordt geplaatst op een huurkavel. Gelijktijdig met de aankoop van het chalet sluit de koper een Recron-overeenkomst inzake het gebruik van de kavel. Onderdeel van de overeenkomst zijn: