Verscholen in de bossen, omringd door heide, vennen en een zandverstuiving, vind je de oudste ANWBcamping van Nederland: Recreatiepark Samoza.

Recreatiepark Samoza (ontstaan vanuit de oude camping Saxenheim en Mosterdveen en het nieuwe bungalowpark Zandhoeve) is voor velen een begrip. Vakantiepark Samoza is in het laagseizoen een oase van rust en in het hoogseizoen een echte gezinscamping. De camping biedt vele faciliteiten zoals de kinderboerderij, manege, discotheek, binnenbad en buitenbad met golfslag, supermarkt en horeca gelegenheden.

Kavels beschikbaar

Camping Samoza heeft kavels beschikbaar voor een nieuw chalet, een tweedehands chalet en ook voor aluminium of houten stacaravans.

Familie Boon en Familie Reijm vertellen over hun ervaring over het hebben van hun eigen chalet bij camping Samoza, lees alle ervaringen.

Nieuw chalet of chalet laten bouwen

Camping Samoza gaat uitbreiden met een aantal prachtige jaarplaatsen aan de bosrand. Het ruime park biedt volop gelegenheid om een eigen plekje te creëren op deze ruime kavels. De recreatieobjecten worden gerealiseerd op kavels voorzien van gas-, water-, elektra en rioolaansluiting. Door de gunstige ligging aan de bosrand en toch dichtbij de faciliteiten vind je hier de ideale vakantie beleving.

Voor dit project hebben wij samen met Brons Chaletbouw een aantal prachtige modellen geselecteerd die heel mooi tot zijn recht komen op deze bosplekken. Binnen deze modellen kies je zelf een chalet wat bij jouw wensen past: je kiest Jouw Chalet!

Chalets bij Project Saxenheim zijn beschikbaar vanaf € 45.100,- 

Brochure

Kom gerust een keer langs!

Neem voor meer informatie contact met ons op via 036-5228921 en wij kunnen alles vertellen over de mogelijkheden bij Camping Samoza. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en alle mogelijkheden te bespreken. 

Contact